Forum » » Bewerbung » alsof alles voor mij verandert


[ Antwort erstellen ]
alsof alles voor mij verandert
Banning
Haudegen

User Pic

Posts: 535
# 28.05.2018 - 09:06:14
    zitierenLopers die ge?Nike Air Presto Femme nteresseerd zijn in de overgang naar minimalistische hardloopschoenen, zoals Vibram FiveFingers, moeten heel langzaam en geleidelijk overschakelen om mogelijke stressschade in de voet te voorkomen.

Eh ... hoe kwamen ze tot die conclusie?

Sinds Chris McDoguall's boek Born to Run populair werd (interessant, lang nadat het uitkwam), is het debat over blootsvoets lopen verhit geworden.

Er was geen groot argument toen Zola Budd blootsvoets liep, of toen Abebe Bikila de marathon zonder schoenen won, of toen Ron Hill deelnam aan de Olympische Spelen in Mexico in "de lichtste schoenen die ik kon vinden."

Maar toen 'gewone mensen' hun kick begonnen te trappen, is het een retorisch slagveld geworden - de bekeerlingen die de grote voordelen van blootsvoets lopen, en de critici die iedereen verzekeren dat het uittrekken van je loopschoenen verwant is aan het spelen van Russisch roulette.

Toen kwam de studie van Harvard naar buiten, die aantoont dat wanneer je blootsvoets loopt, je je pas kunt aanpassen om minder stress op je lichaam Nike Air Max 2016 Donna te leggen. En, net op de hielen ervan (pun intended), kwamen editorials Nike Internationalist Femme over hoe hardlopen op blote voeten het ergste is dat je zou kunnen doen ... hoewel de meeste van die editorials afkomstig waren van mensen die eigenaar zijn van of werken voor schoenbedrijven of schoenenverkopers.

Gisteren stuurde iemand me een e-mail met de mededeling: "Wel, ik heb mensen gezien die probeerden op blote voeten te lopen en ze raakten gewond! Ik heb mensen tijdens marathons gezien, zittend aan de kant van de weg in hun Vibram Five Fingers, huilend van pijn! "

(Natuurlijk kreeg ik vlak daarna een e-mail van een Xero Shoes-huaraches die sandaaleigenaar runnen, enthousiast over hoe oud hardloopblessures die ze vroeger hadden nu verdwenen zijn, dat ze geen schoenen meer hebben, maar laten we dat even negeren.)

Ze hebben geen lopers vergeleken die overgingen in 4 weken, 8 weken, 10 weken of 10 jaar. Voor zover we weten, kan een langzamere transitie SLECHTiger zijn Nike Air Max Tn Damenvoor jou. Hun suggestie is misschien net zo nutteloos als: "Als je de frustratie wilt vermijden om Spaans te leren, schakel je langzaam over en leer je één nieuw woord per week."

Met andere woorden, ze hebben geen basis om die conclusie te trekken.

De overgang naar hardlopen op blote voeten die ik aanraad begint met VEEL minder afstand dan het VFF-plan ... maar met meer frequentie (een beetje vaker). En het vergroot de afstand en frequentie op basis van uw unieke ervaring, niet een willekeurig schema.

Nogmaals, ik blijf hopen op meer, en meer genuanceerde en goed ontworpen, op blote voeten lopende studies. En, nog meer, voor meer en meer genuanceerde reportages over blootsvoets lopen (of, in dit geval, minimalistisch hardlopen).

Ik weet het niet van je, maar ik zou deze barefoot sandaal-klavertje vier graag in mijn tuin vinden. Ik weet zeker dat je geluk zou hebben als je het Nike Air Max 2017 Heren zou vinden ;-)

Sinds ik bijna 20 jaar geleden verhuisde naar Boulder, CO, ben ik dol op St. Patrick's Day, niet alleen vanwege 's werelds kortste St. Patrick's Day-parade (1/2 blok), maar omdat het in deze tijd van het jaar meestal warm genoeg is om wees weer blootsvoets.

Toegegeven, ik ben ook de hele winter blootsvoets. Dus het is niet alsof alles voor mij verandert. Bovendien krijgen we meestal onze grootste sneeuwval van het jaar NA medio maart, dus het is niet het moment om de schoppen weg te doen.

Maar ik ben geen wintersporter. De zomer is mijn seizoen. Er zijn minder dingen die ik leuker vind dan een mooie dag hardlopen op de baan, of een van onze avondnummers komt samen wanneer het nog steeds warm is als de zon onder gaat.

Dus, voor mij is St. Patrick's is de herinnering dat ik binnenkort een maand comfortabele blote voeten heb.

Ik heb ook veel vrienden die rond de 17e jarig zijn, dus dat is ook leuk.
[ Antwort erstellen ]
Suchen


erweiterte Suche

Kalender
<3. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Serverstatus

Statistik
Gesamt: 155580
Heute:
Gestern: 1713
Online: 0
... mehr

Online
offline0 User

offlinexiao12345
offlineruckwarmy
offlinexiaoying123
offlinekathryn
offlineliny195

offline0 Gäste

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

FAIL (the browser should render some flash content, not this).