Forum » » Bewerbung » zoek naar de waarheid


[ Antwort erstellen ]
zoek naar de waarheid
Banning
Haudegen

User Pic

Posts: 535
# 28.05.2018 - 08:56:34
    zitierenEr is een idee over hardlopen op blote voeten dat je gewoon leert "IT" te doen.

Dat wil zeggen, er is een goede manier om blootsvoets te rennen en als je dat eenmaal hebt, ben je Nike Cortez Mujer klaar. Zoals het leren van uw tafels met vermenigvuldigingen, is het een eindig, haalbaar doel.

En hoewel het waar is dat er een 'iets' is om 'te krijgen', is het niet waar dat als je het eenmaal begrijpt, je klaar bent.

Met blote voeten lopen is een voortdurende verkenning.

Er is altijd iets nieuws te leren en te ontdekken.

Er is altijd ruimte voor verbetering - altijd een manier om lichter, gemakkelijker en leuker te zijn.

Er zijn altijd verschillende plaatsen om te rennen en elk nieuw oppervlak geeft een nieuwe leermogelijkheid.

Zelfs als je altijd op exact hetzelfde pad loopt, veranderen je lichaam en je lichaam na verloop van tijd ... dat geeft je nieuw materiaal om mee te werken en te verkennen. Het gezegde, "Je kunt niet twee keer in dezelfde rivier stappen", is waar over het dragen van blote voeten. Ongeacht hoever Nike Blazer low Mujerje loopt, of hoe vaak je rent: "Je neemt nooit dezelfde stap twee keer."

Als ik aan het hardlopen ben, is de vraag altijd in mijn gedachten - soms recht voorin en soms op de loer achterin -: "Hoe kan ik dit eenvoudiger, lichter en leuker maken?" En elke keer vind ik een nieuw antwoord .

Hier is iets cools dat het punt laat zien dat ik maakte over blootsvoets lopen: kijk naar het midden van de afbeelding ... het maakt niet uit hoe vaak je in het midden lijkt te zoomen, je komt nooit tot het einde!

We beginnen om 10 uur op het kantoor van Xero Shoes - 5470 Conestoga Ct, Boulder, CO, 80301 - met een les op blote voeten. Of je nu helemaal nieuw bent op blote voeten, of al tientallen jaren geen schoenen hebt gezien, je zult van deze eenvoudige les leren en ervan genieten.

Vervolgens kun je je nieuwe (of verbeterde) vaardigheden Nike Air Max 270 Dames testen met ofwel een loopsnelheid van 1 k of 5 k / lopen.

Xero Shoes CEO en Masters All-American Nike Air Force 1 Damen sprinter, Steven Sashen, zal de 1k leiden. De Customer Service Manager van Xero en de ultra-loper in de residentie, Bill Babcock, zullen mensen meenemen op de 5k.

Beide runs eindigen op ongeveer 75 meter van het Xero-kantoor ... bij Dizzy's Donuts, waar je een gastronomische donut kunt krijgen (kun je zeggen "Maple Bacon" of "Serious Chocolate Cheesecake" of "Jalapeno Chedder" ?!) bij een speciale IBRD prijs.

Er is geen ervaring nodig.

Als je minimalistische schoenen wilt meenemen en dragen, is dat oké (hoewel je misschien zult leren dat je minimalistische schoenen een manier zijn om blootsvoets lopen te beheersen).

Wat als de slimste man ter wereld je zei om blootsvoets te gaan?

Wel, allertijden Jeopardy-kampioen Ken Jennings doet precies dat in zijn nieuwe boek, Because I Said So!

Ken's boek behandelt meer dan 100Nike Air Max Ld Zero Womens aloude clichés van ouders, op zoek naar de waarheid (of het gebrek daaraan) in alles van "Ren niet met een schaar!" Naar "Wacht een uur na het eten voordat je gaat zwemmen!"

Een van de andere stukjes hand-me-down advies waar hij naar kijkt: ren niet blootsvoets rond, je krijgt wormen!

Ik ga niet het hele debunken van dit stukje folklore herdrukken, want ik wil je niet de lach-en-klare lol besparen om Ken's boek te lezen (behalve dat hij gek is, Ken is een erg grappige schrijver) . De kern van het wormengedeelte is dat je veilig bent als je niet rondhangt op plekken waar veel menselijke uitwerpselen zitten). Hier zijn enkele andere hoogtepunten:
[ Antwort erstellen ]
Suchen


erweiterte Suche

Kalender
<3. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Serverstatus

Statistik
Gesamt: 155580
Heute:
Gestern: 1713
Online: 0
... mehr

Online
offline0 User

offlinexiao12345
offlineruckwarmy
offlinexiaoying123
offlinekathryn
offlineliny195

offline0 Gäste

Cataclysm is a trademark, and World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. This site is in no way associated with Blizzard Entertainment

FAIL (the browser should render some flash content, not this).